Caspar Haarløv

Tekstforfatter og full-service kommunikationsmaskine: Bygger engagerende historier ud af ny viden. Fra analyse til idé til implementering. Udkommer som journalistik, film, tv, reklame, grundfortællinger, teaterstykker, spil, kampagner og andre former for relevante overraskelser. Yndlingsplacering: Bag scenen og i stjernernes øresnegl.

Lige nu ved at lave en dokumentarfilm om forskning i jordens ismasser.

Kreativ videnformidling:  Jeg arbejder helst med mennesker, der har noget vigtigt at fortælle. Har genfortalt de store forfattere for børn på DR og sat filosofihistorien op i punktform. I dag arbejder jeg med ny viden og levende genier. I de sidste år har jeg især beskæftiget mig med teknologi- og forskningsformidling. Er blevet brugt tre gange i Ph.d Cup som “ekspert i videnskabsformidling.”

Har skrevet teknologi-glade artikler på Datatid TechLife og Rbot.dk 

Børn og unge: Som enhver ansvarlig voksen elsker jeg at få børn til at le. Har været involveret i over 30 teaterstykker/radiofortællinger for børn og unge inklusive den prisvindende forestilling “Undertiden Lever Man” og genfortællingen af Rabelais’ ”Gargantua” på Det Kongelige Teater. Nogle af disse forestillinger har været undervisningsrettede og/eller videnskabsorienterede. Senest har jeg været med til at udvikle to spil til skolebrug: ét digitalt og ét analogt.

Tjek mine kategorier: Videnformidling, reklame, teaterstykker, punk, audio-guides og radiotegneserier – Download gerne

Kontakflader: 

(+45) 26 82 92 62
ch@casparhaarloev.dk
twitter.com/haarloev  
instagram.com/haarlov/
facebook.com/haarlov
linkedin.com/in/casparhaarloev/